La nostra mel

Mel Territori – mel de paisatge & micro mel

Les nostra mel i les nostres abelles són tractades amb cura i respecte. Al fer petites produccions ens permet garantir l’origen i el procés. Ho anomenem  mel de paisatge, ja que té el color, l’olor i el sabor d’un tros de territori. El nom de micro mel es correspon a uns assentaments petits i controlables, cuidats amb el màxim esment. Triem llocs d’alçada allunyats de la contaminació, sovint de difícil accés.  

img_6401.jpg

No guardem ni tenim grans stocks. La nostra mel és fresca i no ha estat manipulada ni mesclada amb cap altre, ni tampoc escalfada. És mel crua fresca, amb totes les seves propietats derivades de les flors.

La nostra producció, de petita escala, ens permet tractar les abelles amb el màxim de respecte biològic. Practiquem la transhumància nocturna, per alterar el mínim el cicles de les abelles. Això els permet gaudir de les millors floracions que donaran notes de sabor diferents a cada collita de mel. Els nostres assentaments tenen aigua pròpia, neta i cristal·lina, ja sigui d’una font o be de un riu proper.

IMG_6349

Les abelles a l’estiu viuen a les valls d’Isil, a l’Alt Àneu tocant a la Vall d’Aran. Passen la primavera al parc natural de l’Albera,  prop del cap de Creus on es flaire la marinada i venta la tramuntana, i l’hivern el passen en un recer assolellat del pla de la calma, al Montseny, entapissat de farigola.

Totes les melades tenen una nota de tast, perquè gaudiu d’aquest producte 100% natural i sa.